Kini Aktiviti Ranjang Anda Semakin Power Walaupun Ada Diabetes.*

Solusi & Formulasi Istimewa Untuk Pastikan Kesihatan Batin Anda Berfungsi  &  Improve Seperti Dulu-Dulu. Men’s Formula Biotropics!

Xgene Royale Youtube

Lelaki yang menghidap Diabetes dikatakan sudah hilang nikmat hidup…

Adakah anda menghidap diabetes & sedar bahawa anda mempunyai batas dalam semua aktiviti harian?

Kena kawal diet makan

Tak boleh dah nak makan ikut suka hati. Semuanya kena mula kawal ambilan gula dan kalori. Ianya sangat terbatas.

Tidak Bermaya & Lemah

Kerosakan hormon menyebabkan anda mudah rasa mengantuk & cepat penat. Setiap hari rasa letih tidak bermaya.

Dan perkara paling teruk yang akan dihadapi oleh pesakit diabetes ialah…

Tidak Lagi Tegang & Mudah Tewas

Ini ialah perkara paling sukar yang dihadapi oleh lelaki penghidap diabetes. Ianya menjatuhkan maruah & meruntuhkan ego seorang suami. Anda akan hilang semangat dan mula gunakan ubat kuat yang kononnya sesuai digunakan oleh penghidap diabetes.

Apa yang anda boleh buat untuk atasi masalah zakar yang lemah?

ANDA TIADA PILIHAN!

Anda perlu lakukan segala yang anda mampu untuk kurangkan diabetes serta kembalikan semula kemampuan zakar anda.

Anda kena jadi orang yang sangat cergas

Apabila badan cergas, peredaran darah mula kembali baik dan dapat mengembalikan ketegangan.

Kena makan makanan berkhasiat setiap hari

Makanan yang berkhasiat akan memberikan tenaga dan memulihkan hormon kejantanan.

Cukup tidur setiap hari 6-7 jam

Tidur yang cukup akan mengelakkan anda menjadi cepat letih dan mampu melakukan hubungan kelamin dengan baik.

Namun anda sendiri tahu bahawa anda tak mungkin dapat lakukan semua tu, kan?

Semua usaha tu perlukan komitmen yang tinggi, disiplin, dan konsistensi. Ianya juga mengambil masa yang lama untuk kembalikan fungsi zakar anda. Jadi kebanyakan lelaki akan berputus asa dan mula mengambil ubat kuat yang akan membahayakan diri sendiri.

Hati-hati!

Ubat kuat tidak sesuai dimakan oleh pesakit diabetes, ianya memudaratkan anda.

Jadi, ini ialah penyelesaian kepada masalah anda

Untuk memastikan zakar anda kembali berfungsi seperti biasa, anda perlu consume bahan premium seperti yang ada dalam produk ini.

Memperkenalkan…

Men’s Formula Biotropics

Formulasi Istimewa Tongkat Ali Physta® Untuk Turunkan Paras Gula Dalam Badan Secara Efektif & Berkesan

Mens formula Botol design baru
Z

Formula Tongkat Ali Physta® yang dipatenkan

Z

Dihasilkan oleh anak syarikat Khazanah

Z

Diformulasikan oleh Dr Ismail Tambi - Pakar Sakit Tuan

Z

Diformulasikan oleh sekumpulan doktor pakar

Z

Melalui banyak ujian klinikal untuk dapatkan ekstrak terbaik

Z

Satu-satunya pengilang herba bertaraf klinikal di Asia Tenggara

Z

Disahkan halal & selamat digunakan oleh KKM

Sijil Pengikhtirafan Men’s Formula 

Men’s Formula Biotropics menerima pelbagai pengikhtirafan dari pihak berwajib.

Pengiktirafan Halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

Ianya diiktiraf HALAL oleh JAKIM

Nombor rujukan Halal: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 015-11/2009

Kelulusan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Men’s Formula berdaftar di bawah KKM dengan taraf pharmaceutical products.

Nombor pendaftaran: MAL13115118T

Disahkan Selamat & Berkesan oleh USFDA – International Food & Drug Administration.

Satu-satunya pengeluar herba bertaraf klinikal di Asia Tenggara yang diluluskan oleh USFDA – badan berdaftar antarabangsa yang menilai keberkesanan produk-produk herba farmaseutikal. .

FDA Regisration No : 17398346178

Apa Kegunaan Men’s Formula Ni?

Men’s Formula merupakan ekstrak Tongkat Ali yang terbukti berkesan secara semulajadi untuk :

Xgene Royale Youtube

Menurunkan Gula

Fungsi utamanya ialah untuk menurunkan paras gula dalam badan terutamanya untuk pesakit diabetes.

Tahap Kepekaan Hormon

Berfungsi untuk membaiki tahap kepekaan terhadap hormon penting dalam tubuh badan untuk mengawal paras gula.

Kembali Tegang

Ianya membantu anda membaiki peredaran darah dan boleh menjadikan zakar anda kembali tegang seperti biasa.

Apa lagi fungsi Men’s Formula untuk lelaki…

Selain mengembalikan keupayaan zakar anda berfungsi semula, Men’s Formula mempunyai beberapa kegunaan lain seperti:

Menguatkan memori

Membaiki peredaran darah

Menguatkan fungsi pernafasan

Meningkatkan ketajaman mental

Kenapa Anda Perlu Dapatkan Produk Ini?

Men’s Formula merupakan produk yang dihasilkan oleh professional dan pakar perubatan. Bukan dihasilkan oleh kilang OEM seperti produk lain.

#1 Dihasilkan Oleh Doktor Pakar

Men’s Formula dihasilkan oleh sekumpulan doktor pakar dan professor dari Malaysia, Afrika & China. Mens Formula tidak sama seperti produk yang dihasilkan oleh kilang (OEM).

#2 Dikeluarkan oleh syarikat yang kukuh

Biotropics Malaysia Berhad ialah anak syarikat Khazanah yang terkenal dengan kekuatan kewangan dan kemampuan mereka untuk hasilkan produk yang berkualiti tinggi.

#3 Diikhtiraf oleh badan berwajib

Mendapat pengikhtirafan daripada badan berwajib seperti USFDA, GMP, Halal dan disahkan selamat digunakan oleh KKM. Kemudahan pengilangan kami juga diiktiraf oleh syarikat pensijilan antarabangsa (Lyodds Register Quality Assurance) diatas pematuhan kepada Sistem Pengurusan Keselamatan Makanan, ISO 22000:2005.

#4 Memiliki Makmal Sendiri

Biotropics mempunyai makmal sendiri untuk proses penyelidikan & peningkatan kualiti dari semasa ke semasa. Ianya bukan produk kilang.

#5 Teknologi BioKesum Yang Dipatenkan

BioKesum telah dipatenkan selepas menjalani pelbagai ujian klinikan bagi membantu meningkatkan reaksi kognitif & membantu kawalan emosi. BioKesum juga menjalani ujian klinikal untuk menguji ketajaman akal bagi orang dewasa berusia 35-65 tahun.

Mens Formula akan kembalikan semula hubungan intim anda

Kami faham bahawa pesakit diabetes mengalami masalah untuk tegang. Kalau boleh tegang pun tidak boleh bertahan lama. Jadi Men’s Formula Boleh membantu anda kembalikan suasana hangat anda bersama pasangan.

Lihat testimoni yang diberikan oleh pengguna-pengguna

Xgene Royale Youtube

Xgene Royale Youtube

Berapa harga Men’s Formula?

Produk premium dengan harga yang sangat rendah

Walaupun Men’s Formula Biotropics ini telah pun menjalani pelbagai ujian klinikal & dicipta oleh doktor pakar, harganya tidak semahal yang anda sangkakan.

Dapatkan Men’s Formula Biotropics Anda Hari Ini & Kembalikan Prestasi Anda Di Ranjang.