Men’s Formula ada yang original dan tiruan jugak ke?”

Yup. Bukan setakat Men’s Formula Biotropics jer ada yang tiruan ni.

Segala produk yang hot dalam pasaran mesti akan ada yang keluarkan versi tiruan.

Situasi ni boleh dikira agak biasa dalam pasaran tempatan. Sebab tu lah bro kena lebih berhati-hati bila nak beli Men’s Formula ni.

“Apa Jadi Kalau Terbeli Men’s Formula Tiruan?”

Kalau bro tengok harga jual dia murah lain macam, packaging pun tak macam dalam gambar, bro kena hati-hati sikit la.

Bukan apa. Kalau terbeli yang tiruan, macam-macam masalah lain yang akan timbul nanti.

Men’s Formula tiruan:

[+] Berpotensi untuk berikan KESAN SAMPINGAN..

[+] Merosakkan ALIRAN DARAH..

[+] Menyebabkan MATI PUCUK..

[+] Menjejaskan NAFSU SYAHWAT..

[+] Menyebabkan KEGAGALAN BUAH PINGGANG..

Dan macam-macam lagi..

“Bahaya betul. So, macam mana saya nak tahu Men’s Formula tu original atau tak?”

Bro boleh beli dari ejen atau stokis sah yang berdaftar dengan Men’s Formula HQ. 

Bro boleh hubungi pegawai bertugas kami dan dia akan tunjukkan bukti yang dia merupakan pengedar sah dan berdaftar. 

Men's Formula Original

Mens Formula Stikis agen pengedar berdaftar

Mens Formula original Harga

“Apa Kelebihan Men’s Formula Original?”

Men’s Formula Biotropics diformulasikan dengan teknologi Physta® Tongkat Alidan 6 herba lain.

Herba-herba yang ada dalam Biotropics Men’s Formula ini bagus untuk meremajakan kembali kesihatan dan tenaga harian anda.

6 herba utama Men’s Formula ini akan buatkan:

[+] Aliran darah semakin lancar

[+] Badan rasa ringan waktu bangun pagi

[+] Zakar rasa kembang

[+] Kesihatan bertambah baik

[+] Badan semakin cergas

biotropics-men-formula-30pcs

Keluaran lama (8/2017 – 4/2018)

men's formula review

Keluaran lama (5/2018 – 6/2019)

Keluaran terbaru (10/2019 – Sekarang)

Pastikan stok yang latest, baru beli!

“Jom Baca Review Men’s Formula Kat Bawah.”

Disclaimer: Review-review di bawah merupakan daripada pengguna-pengguna sebenar Men’s Formula. Kesan postifnya adalah berbeza-berbeza mengikut individu, bergantung kepada faktor kesihatan, umur, gaya pemakanan, dan konsistensi pengambilannya.

“Menarik! Saya rasa nak beli Men’s Formula ni jugak. Macam mana caranya bro?”

Beli dengan 2 langkah mudah.

Secara Online Transfer (FPX) atau Kad Kredit/Debit.

 

mens formulaKami memang poslaju setiap petang (hari bekerja).

mens formulaAkan sampai ke alamat anda dalam 1~3 hari.

mens formulaJaminan 100% wang dikembalikan sekiranya tidak sampai.

mens formulaBungkusan berbalut ekstra privacy.

Sila pilih pakej pembelian:

Terima kasih. Selamat melakukan pembelian.