“Bro. Member-member selalu cakap pasal Men’s Fomula ni. Tapi, selamat ke Men’s Formula ni sebenarnya?”

mens formula

Jangan risau bro.

Bila bro tengok member-member bro pun dah gunakan Men’s Fomula pun bro mesti dah boleh agak yang Men’s Formula Biotropics ni selamat kan?

Ada sebab kenapa member-member bro berani untuk guna Men’s Formula.

Kalau bro nak tahu, untuk memastikan sesuatu produk tu selamat atau tak, ia mestilah mempunyai kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Kalau produk tu berkaitan dengan kesihatan lelaki, lagi la bro kena hati-hati.

Kalau bro main beli jer produk yang claim bagi KUAT..

Boleh bagi TAHAN LAMA..

Boleh bagi sentiasa BERTENAGA..

Tapi, kalau tak ada bukti dan sijil yang mengiktiraf produk tersebut selamat untuk digunakan seperti Men’s Formula Biotropicsbro jangan beli.

Bro Jangan Sebarangan Beli Produk Kalau Produk tu Tak Boleh Tunjuk ia Selamat Seperti Men’s Formula Sebab…

[+] Berpotensi untuk berikan KESAN SAMPINGAN..

[+] Merosakkan ALIRAN DARAH..

[+] Menyebabkan MATI PUCUK..

[+] Menjejaskan NAFSU SYAHWAT..

[+] Menyebabkan KEGAGALAN BUAH PINGGANG..

Dan macam-macam lagi..

 

Kalau bro tak sayangkan kesihatan diri, tak sayangkan isteri dan dah tak nak nikmati kepuasan hubungan SEKS, bro dipersilakan untuk beli yang tak ada kelulusan KKM.

Kelulusan Men’s Formula oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Men’s Formula Biotropics berdaftar di bawah KKM dengan taraf pharmaceutical products.

Nombor pendaftaran: MAL16020012T.

Untuk pengetahuan anda, pengesahan ini bertaraf pharmaceutical kerana ia bermula dengan nombor siri MAL*********.

Bagi kelulusan biasa (tradisional), ia bermula dengan nombor siri NOT********.

Ini bermaksud kajian dan kelulusan Men’s Formula adalah pada satu tahap yang lebih tinggi. 

Men’s Formula turut mendapat pengiktirafan halal daripada JAKIM.

Men’s Formula Biotropics diiktiraf HALAL oleh JAKIM

Nombor rujukan Halal: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 015-11/2009

.

Men’s Formula Disahkan Selamat & Berkesan oleh USFDA – International Food & Drug Administration.

Men’s Formula Biotropics merupakan satu-satunya pengeluar herba bertaraf klinikal di Asia Tenggara yang diluluskan oleh USFDA – badan berdaftar antarabangsa yang menilai keberkesanan produk-produk herba farmaseutikal. .

FDA Regisration No : 17398346178.

.

Berdasarkan sijil-sijil Men’s Formula yang dikongsikan diatas, bro takde sebab untuk tak rasa yakin dengan keselamatan Men’s Formula

Ia juga jelas menunjukkan bahawa ia adalah produk lelaki yang paling selamat bro boleh dapatkan.

So sekarang bro mesti dah tahu kan kenapa member-member bro suka sangat dengan Men’s Formula kan?

“Ada fakta menarik untuk bro.”

 

Produk ini dihasilkan oleh Biotropics Malaysia Berhad – anak syarikat Khazanah Nasional.

men's formula KKM

Ia mempunyai hubungan terus dengan kerajaan. Biotropics Malaysia Berhad juga merupakan sebuah syarikat yang mengeluarkan banyak well-known products seperti NU Prep Tongkat Ali.

nu prep vs mens formula

Antara bahan utama dalam Men’s Formula Biotropics  adalah Tongkat Ali namun ia dalam versi teknologi Tongkat Ali ‘Physta’ – dipatenkan.

Teknologi ini merupakan hasil kajian saintis Malaysia dengan M.I.T Institute yang meruakan salah satu daripada universiti terkemuka dunia.

Kerjasama yang terjalin ini telah membolehkan Biotropics Malaysia Berhad mendapatkan khidmat pakar dan saintis dari sana serta mendapat pengiktirafan dunia untuk teknologi ini.

Selain itu, kerajaan juga akan memilih Biotropics Malaysia Berhad untuk sebarang kajian baru teknologi herba sebagai peneraju.

 

“Pergh! Power betul. So macam mana saya nak beli Men’s Formula ni?”

.

.

.

Beli dengan 2 langkah mudah.

Secara Online Transfer (FPX) atau Kad Kredit/Debit.

 

mens formulaKami memang poslaju setiap petang (hari bekerja).

mens formulaAkan sampai ke alamat anda dalam 1~3 hari.

mens formulaJaminan 100% wang dikembalikan sekiranya tidak sampai.

mens formulaBungkusan berbalut ekstra privacy.

Sila pilih pakej pembelian: